Ivan Okhlobystin životopis, foto, výška, osobný život Ivana Okhlobystina (rodina: manželka, deti) 2019

Anonim

Životopis Ivana Okhlobystina

Ivan Ivanovič Okhlobystin - ruský herec, scenárista a režisér. V minulosti - motorkár a tyran, teraz - otec mnohých detí a vytrvalý konzervatívec. Má hodnosť kňaza, je autorom románu sci-fi a niekoľkých kníh o náboženských predmetoch.

Ivan Ivanovič Okhlobystin sám

Detstvo Ivana Okhlobystina

Ivan Ivanovič Okhlobystin sa narodil v rekreačnom dome "Polenovo" v regióne Tula, kde jeho otec pôsobil ako hlavný lekár.Spojenie jeho rodičov, mnohí nazývali nemožné kvôli obrovskému rozdielu vo veku. Oni boli oddelení 43 rokov: Ivan Okhlobystin Sr., vojenský chirurg, ktorý prešiel druhou svetovou vojnou a vymenil svoju siedmu desiatu v čase stretnutia s jeho budúcou manželkou, a mladý Albina Bilyaeva, MIPT študent, ktorý sotva dosiahol veku väčšiny.

Detská fotografia Ivana Okhlobystina s babičkou Vanyin otec preniesol svoje vlastné ambície na svojho syna a videl svojho potomka ako geniálneho chirurga. Mladší Okhlobystin na to mal svoje vlastné myšlienky. V ôsmej triede mladý muž videl film Marka Zakharova „Obyčajný zázrak“ a pevne sa rozhodol stať sa čarodejníkom, alebo aspoň pomôcť ľuďom - priniesť im „dobré, racionálne, večné“. V roku 1982 táto túžba priviedla Ivana, ktorý ukončil školu, do prijímacej komisie VGIK.

Ivan Okhlobystin vo svojej mladosti Keď Igor Talankin, ktorý zložil skúšku, požiadal žiadateľa, aby ho prekvapil s niečím podobným, nahneval sa: „Prišiel som sem povedať nové slovo v ruskom kine, a nie vás prekvapiť!“. Režisér bol rozhorčený: „Vypadni odtiaľto, šunka!“, Ale na chodbe Okhlobystin chytil a vrátil sa - maestro, prekvapený trikom mladosti, bol naplnený smiechom a podporil jeho kandidatúru oboma rukami.

Kúzlo študenta Okhlobystina zaujalo všetkých učiteľov VGIK Po tom, čo študoval rok, Okhlobystin bol povolaný na vojenskú službu: prišiel do Rostova na Don, k raketovým jednotkám. V armáde sa ocenia aj jeho neobyčajná inteligencia, ale, bohužiaľ, so znamienkom mínus; na konci dvoch rokov vojenskej služby Ivan strávil tri mesiace v strážnici. Samotný herec sa k tejto skutočnosti správal s veľkou iróniou, keď si všimol, že osamotenosť mu umožňuje uvažovať o živote a musí ho mať rád viac, než aby zostal v kasárňach.

Včasná kariéra Ivan Okhlobystin

Po demobilizácii sa Okhlobystin vrátil k režisérovi Igora Talankina a rýchlo dosiahol úspech, a to tak v škole, ako aj vo verejných aktivitách. Jeho prvá študentská práca (krátke filmy "Nonsense. Story about Nothing", "Wave Breaker") vyhrala na Medzinárodnom filmovom festivale v Spojených štátoch a získala cenu divákov na filmovom festivale v Postupime.

Okhlobystin (vľavo) hral vo svojom krátkom filme policajta, prvý scenár, ktorý napísal Okhlobystin, bol prvou skúsenosťou spolupráce s režisérom Romanom Kachanovom. V roku 1991 vyšiel výsledok ich tandemu - absurdná komédia „Freak“; Hlavný charakter pásky sa rodí do 30-ročného muža a získava schopnosť premeniť sa na človeka, ktorého predtým videl. Film bol nominovaný na prestížne ocenenie Golden Apple, Golden Leaf Award.
Okhlobystin herecký debut nasledoval v dráme "Foot". Spolu s Petrom Mamonovom hrali regrútov uväznených v Afganistane. Šťastný chlapec Valera stráca nohu vo vojne a vracia sa domov, aby si uvedomil, že najhoršie je len začiatok. Psychologicky ťažký film priniesol Okhlobystinovi víťazstvo v nominácii „Najlepšia rola“ na festivale „Youth –1991“. Pre osobné motívy poverčivý Ivan hral pod menom Alien. Ivan Okhlobystin vo filme „Foot“, 1991 V roku 1992 Okhlobystin predstavil prvý celovečerný film „Arbitr“, počas ktorého Ivan vystupoval v troch roliach: režisér, scenárista a jedna z vedúcich rolí. Všadeprítomná existenciálna dráma s Rolanom Bykovom doslova roztrhala post-sovietske kino. Film vyhral v jednej z nominácií festivalu "Kinotavr" (súťaž "Filmy pre vyvolených", nominácia "Najlepšie režisérske dielo"). V tom istom roku získal Okhlobystin diplom z VGIK.

Ivan Okhlobystin vo filme „Arbitr“, 1991 Počas nasledujúcich desiatich rokov sa herec stal patológom vo filme „Kto ak nie my“ (herecký debut Arthura Smolyaninova) a doktora vo filme „Tri príbehy“ Oleg Tabakov a Sergej Makovetsky.Mimochodom, spisovateľom románu bola Renata Litvinová, ktorá poznala Okhlobystina z VGIK. V projekte "Mania Giselle" hral Alexej Uchitel Okhlobystin slávny choreograf Serge Lifar.

Galina Tyunina a impozantný choreograf Okhlobystin V roku 1997 sa konali dva ikonické filmy s Okhlobystinom: vzdialená komédia „Mama, mama“ s Gosha Kutsenko a Jevgenij Sidikhin a lyrická dráma „Midlife Crisis“, režisérsky debut Garik Sukachev, ktorý sa stal Okhlostlo, ktorý sa stal Oglobyte, a lyrická dráma „Stredoveká kríza“, režisérsky debut Garik Sukachev, režisérsky debut Garik Sukachev, ktorý vytvoril Okhlobystina. a Michail Efremov. Film ukázal, že Okhlobystin je dokonale úspešný s hlbokými, provokatívnymi postavami.

Charakter Okhlobystina vo filme „Kríza stredného veku“ V roku 2000 vyšiel prvý film Ríma Kachanova zo série DMB. Scenár projektu bol úplne postavený na príbehoch Okhlobystina, on tiež hral epizodickú úlohu špeciálneho kontrarozviedkového dôstojníka. DMB, Ivan Okhlobystin v úlohe špeciálneho dôstojníka pre kontrarozviedku Film so Stanislavom Duzhnikovom a Alexejom Paninom bol kritizovaný za neúspešné hranie hercov a prácu s kamerou, ale dialógy postáv boli okamžite rozdelené do citácií.
Skutočne populárny "DMB" sa stal tvorcom trendov pre armádne komédie: film získal početné pokračovanie a dalo by sa povedať, že splodil televízny seriál "Soldiers", ktorý predstavil publikum pôvabnému praporcovi Shmatkovi v osobe Alexeja Maklakova. - Pozri gophera? - Nie. - A ja nie. A je to rok 2001 bol poznačený vydaním experimentálnej pásky "Down House", čo je druh hernej interpretácie románu "Idiot". Roman Kachanov posunul dej práce v 90. rokoch 20. storočia a nahradil aristokratov a obchodníkov relevantnejšími postavami: narkomanmi, „novými Rusmi“ a hlavnými bohémami. Okhlobystin hral úlohu Parfen Rogozhin, antagonista Prince Myshkin (hrdina Fyodor Bondarchuk). Charakter sa ukázal byť vášnivý, „horľavý“, vybavený pevným humorom a charizmou „Ohlobystinsky“. Celé obsadenie filmu však bolo pôsobivé: Anna Buklovskaya ako Nastasya Filippovna, generál Yapanchin v podaní Barbary Brylski a Alexander, majstrovsky hral Elena Kondulainen.

Moderné Parfen Rogozhin vykonávané Okhlobystin Okhlobystin venoval nasledujúce roky slúžiť v kostole, odmietol prichádzajúce pozvánky na vzorky, ale neopustil svoje zručnosti písania. V roku 2005, Okhlobystin fantasy román v štýle biotronic sa objavil na policiach kníhkupectiev. Práca, ktorá rozpráva o dobrodružstvách mladého muža vo virtuálnej realite, sa nazýva „princíp XIV“.

Práca kňaza Okhlobystina v kombinácii s písaním V roku 2007 nasledovala prvá po dlhej prestávke úloha v televíznom seriáli „Rasputin“, kde schválený Okhlobystin hral v tajomnom obraze obľúbenej kráľovskej rodiny. Zatiaľ čo diváci sledovali vývoj konfliktu medzi Rasputinom a generálom Khvostovom, ktorý uskutočnil Andrei Fedortsov, Okhlobystin bol zaneprázdnený natáčaním seriálu „The Crazy Angel“, kde hral Keshu, asistentku hrdinky Lyubov Tolkaliny.

Zdá sa, že úloha Grigoryho Rasputina bola vytvorená pre Okhlobystina, ktorý bol vydaný v roku 2009 a bol pre Okhlobystina skôr scenáristom ako herectvom, ale Ivan sa však zapojil do obsadenia a šikovne vykonával úlohu lektora. Hlavná úloha bola venovaná mladej herečke Svetlane Ivanovej. Ivan Okhlobystin o filme „Dom Slnka“ Dlho bol Ivan zaneprázdnený hraním a tvorbou scenárov pre filmy, pričom v pozadí zanechal režijnú úlohu. Až v roku 2009 sa stal jedným z režisérov filmu „Moskva, milujem ťa!“, Ktorý sa skladá zo série romantických románov o živote v hlavnom meste. Na filme pracovalo aj 16 ďalších režisérov, medzi nimi aj Jegor Konchalovský, syn legendárneho Andreja Konchalovského.
V novembri 2009 bol vydaný film Kráľ - filozofická dráma Pavla Lungina.Všeobecná atmosféra obrazu, diktovaná duchom čias, bola spojená s väčšinou verejnosti jedným slovom - „krutosťou“. Dvojhodinový konflikt medzi postavami Olega Yankovského a Pyota Mamonova bol sprevádzaný množstvom mrazivých scén: popravou hegumenského synovca Filipa a chladnokrvnou vraždou samotného kňaza postavou Juraja Kuznetsova, mučiacim mestom hrdinu Ville Haapasalo, verejným pálením kráľovského šaška Vassiana, ktorý hral a hral Okhlobystina. Mnohí kritici poukázali na to, že práve Ivanove herecké zručnosti rozptýlili divákov pred nadmerným násilím počas celého filmu.

Vo filme „cár“ hral Okhlobystin dvorného šaška

Ivan Okhlobystin a "stážisti". Rozkvet kariéry

Do roku 2010 mohol byť Okhlobystin považovaný za celkom populárneho herca: bol rozpoznaný na uliciach a tandem "Kachanov - Okhlobystin" sa stal symbolom vysoko kvalitného komediálneho humoru, ktorému ruské kino zúfalo chýbalo.
V tom čase sa režisér Maxim Pezhemsky rozhodol vytvoriť situačné komédie o každodennej práci začínajúcich lekárov. Spolupracoval s Okhlobystinom (komédia „Nebojte sa o mama“ v roku 1997) a bez váhania poslal scenár hercovi, ktorého navrhol Vyacheslav Dusmukhametov. Spočiatku Ivan pochyboval - koniec koncov, účasť v komediálnom seriáli bola pre neho nová, avšak po prečítaní scenára prvých štyroch epizód sa stal presvedčený, že stážisti sľubujú, že sa stanú niečo radikálne nové a môžu priniesť koncept „ruských televíznych seriálov“ na novú úroveň.

Doktor Bykov a jeho stážisti Okhlobystin dokonale zapadajú do obrazu a dokonca ho dopĺňajú a pripomínajú prípady z praxe jeho otca. Narodil sa tak žieravý, sarkastický lekár Andrei Bykov, ktorý si vo svojom živote užíval radosť z troch vecí: lekárskej praxe, posmechu stážistov a škádlení najlepšieho priateľa, venereológa Kupitmana (Vadim Demchog).

V živote sú tiež Okhlobystin a Demchog, 1. apríla 2010 sa Okhlobystin prebudil slávny. Po premiére stážistov v predvečer sa celá krajina stretla s Ivanovým komediálnym talentom.
Zaznamenaný úspech sa zvýšil len s každou nasledujúcou sezónou; Záujem o výstavu bol podporený skutočnosťou, že postavy nových stážistov rástli a rozvíjali sa na ceste. Arogantný, arogantný „blbecek“ Levina v podaní Dmitryho Sharakoisa, súcitnej krásy Kristiny Asmusovej, ktorá hrala jedinú dievčenskú stážistku v nemocnici, typického „majora“ - majstrovského syna hlavného lekára Gleba Romanenka - Ilya Glinnikov, neďaleko Lobanova (Alexander Ilin-junior) - sú všetci učia sa byť jednotným tímom profesionálnych lekárov a vďaka Dr. Bykovovi to robia veľmi úspešne.

Okhlobystin a spoločnosť: Demchog, Kamynin, Guryanova, Byron, Glinnikov, Ilyin Rozhodujúca hrdinka Svetlany Kamyniny, vedúcej lekárky nemocnice Anastasia Kisegach, a skúsenej staršej sestry Lyuby Skryabiny, ktorú hrá Svetlana Permyakova, dostala nekonečnú lásku divákov. Jeden z "čipov" seriálu bol hosť amerického herca One Byron - jeho hrdina Phil Richards s vtipným prízvukom a stálou účasťou v smiešnych situáciách priniesol "chuť" do "nemocnice". Insane Bykov Streľba v sérii sa stala hlavným miestom v hercovom rozvrhu na ďalších päť rokov. Vo februári 2016 sa ukázala posledná piata sezóna stážistov, ktorá skončila odchodom Bykova z nemocnice.
Krátko po premiére milovanej milióny seriálov o stážistoch získala vynikajúca popularita, Okhlobystin bol menovaný kreatívnym riaditeľom Euroset. Verejnosť nemala čas zabudnúť na notoricky známú reklamu, ktorú vynalezla Evgeny Chichvarkin („Euroset - ceny len oh * et“), keď tvár spoločnosti nebola nikto iný ako excentrický doktor Bykov, ktorý maľoval výhody ďalšieho mobilného gadgetu. V spravodlivosti sa Okhlobystin snažil Chichvarkinov obraz ignorovať a napísal skripty pre „zaujímavú, ale bez oplzlosti“ reklamy.Ivan Okhlobystin v reklame Euroset Napriek vážnemu postaveniu, ktoré bolo pre Ivana nové, mal čas zúčastniť sa iných projektov a zdokonaliť svoje písacie schopnosti. V roku 2010 sa podľa jeho scenára vydali seriály partizáni a film Terrible Revenge.
V roku 2011 sa herec zúčastnil obrazovkovej verzie kultového románu Victora Pelevina „Generácia P“. Pásku obsadila celá galaxia ruských celebrít, od Sergeja Shnurova po Romana Trakhtenberga. Okhlobystin dostal úlohu excentrického "mateur" Malyuty; herec pripomenul cyklista minulosti, odkryl jeho vytetované ruky a vyrazil čítať reklamný diskurz k nováčikovi Vavilen Tatarsky, charakter Vladimir Yepifantsev.

Vo filmovej adaptácii Pelevina, Okhlobystin hral "mentor" Malyuta.Na začiatku roka 2012, Okhlobystin oznámil svoj úmysel kandidovať na prezidenta. Volebná kampaň pozostávala z jedinej show "Doktrína-77". Takmer dve hodiny Okhlobystin vyjadril plán volebného programu zo štádia štadióna Lužniki pred publikom niekoľkých tisíc ľudí. Celebrity reagovali na vyhlásenie Okhlobystin inak, napríklad podporovali herca Tina Kandelaki: "No, konečne!". Výňatok z predstavenia Doctrine-77 Niektorí z účastníkov spoločnosti Beeline si všimli, že súčasne s vyhlásením volebnej prehliadky Okhlobystinu sa na webovej stránke mobilného operátora objavila tarifa Doctrine-77.

Euroset je irónia Keď politická vášeň v prezidentských voľbách ustúpila, bol film Nightingale Robber prepustený; Ivan Okhlobystin bol zaradený do kreditov ako hlavný hrdina, scenárista a jeden z producentov. Hral rolu lídra kriminálneho gangu Sevastyan Solovyov, akýsi moderný Robin-Gud, unavený z svojvoľnosti miestnych orgánov a bezprávia organizovanej zločineckej skupiny.

Bojovník Okhlobystina dostal veľa pozitívnych recenzií: Únia Okhlobystin s Jevgenijom Stychkinom a Oksana Fandera sa zmenili na veľkého bojovníka podľa domácich štandardov so zaujímavým sloganom "Tu som len okrádanie". V období pred prenájmom, ako marketingový trik, sa Okhlobystin stal vedúcou internetovou výstavou „+100500“, ktorá nahradila Maxima Golopolosova jedným problémom. Ivan Okhlobystin - hostiteľ výstavy +100500 Ivan Okhlobystin tiež vyjadril množstvo celovečerných karikatúr (kráľ v trilógii "Ivan Tsarevich a Šedý vlk", troll Orm v animovanom filme "Snehová kráľovná 2").

Ivan Okhlobystin pre hlasové hranie V novembri 2015 diváci videli thriller „Priest-san. Samurajské priznanie. Scenár dobrodružstiev pravoslávneho kňaza z Japonska napísal sám Okhlobystin, ktorý ako obvykle hral úlohu „darebáka“ - podnikateľa Nelyubina, ktorý mal oči na zemi okolo kostola obce Glubokoe.

Okhlobystin pri premiére filmu Priest-san. Samurajské priznanie

Politické a náboženské názory Ivana Okhlobystina

Ivan prišiel k viere, keď bol ešte školákom. Herec opakovane pripomenul, ako sa v ôsmej triede stal majiteľom hymnu, ktorý ho vymenil za spolužiaka za kameru. Kniha musela byť vrátená, bez toho, aby ste si ju prečítali do konca - otec trval na tom. O týždeň neskôr bol budúci herec pokrstený do pravoslávnej cirkvi a nasledujúce roky striktne nasledovali filozofiu kresťanstva v jeho charakteristickej protirečivej žile: bol čas na alkohol, pitie a motocyklové preteky.

Okhlobystin sa stal kňazom vo veku 34 rokov. V roku 1998 viedol televízny program „Canon“ v televízii av roku 1999 kandidoval na Dumu z environmentálnej strany „Cedar“ po tom, ako požiadal patriarchu o požehnanie. Okhlobystin, 34-ročný, bol takmer okamžite po prepustení „Down House“ vysvätený za kňaza v diecéze Taškent. Mnohí to považovali za PR a excentricitu, ale pre herca bol tento krok veľmi dôležitý.

Prvý v histórii kňazského umelca, ďalších sedem mesiacov Ivan viedol službu v Taškente, ale stále sa vracal do Moskvy. Inšpirovaný novými skúsenosťami začal strieľať sériu krátkych filmov „Životy svätých“: Prince Daniel, St. Basil, Daniel Moskvy, Dmitrij Ushakov sa stali ich hrdinami. V plánoch Okhlobystin bolo vydanie série 477, ale projekt nenašiel sponzorov a bol zmrazený. „Životy svätých“ - projekt Okhlobystina, ktorý nenašiel podporu, po jeho príchode, pod menom Okhlobystin, otec John vykonával služby v kostole svätého Mikuláša v Zayayitsky a v Cirkvi Sophia Božej múdrosti, ale v roku 2005 bol nútený vrátiť sa k herectvu. Veľká rodina (manželka a šesť detí) si vyžiadala značné výdavky a dôstojnosť kňaza nemohla poskytnúť milovaným osobám všetko potrebné. Do bytu s celkovou plochou 48 metrov štvorcových sa preplnilo osem ľudí a ani okhlobystínska osobná výzva na Jurij Lužkov nezlepšila situáciu v oblasti bývania. V roku 2007, žiadajúc požehnanie patriarchu Alexeja, sa herec vrátil do súboru.

Otec John Okhlobystin Hoci herec mnohokrát zdôrazňoval, že ak je človek čestný v podnikaní, nezáleží na tom, aké je jeho povolanie, je ťažké spojiť službu cirkvi a natáčanie s príchodom popularity. V roku 2010 John Okhlobystin osobne podal návrh na exkomunikáciu. Ivan sa však stále zúčastňoval filmov ako misionárska práca, propagácia pravoslávia masám prostredníctvom prizmu vlastných postáv: „Ja, povedzme, veľvyslanec. Veľvyslanec v médiách v bezvedomí, “- vysvetlil v rozhovore.

Okhlobystinu mnohokrát hrozilo zbavenie dôstojnosti. V dôsledku toho ho sám odstránil … Okhlobystin bez váhania opísal svoje politické názory ako „monarchistu“. V roku 2012 sa herec postavil do čela strany Just Cause, ktorá bola v tom čase vedená Michailom Prochorovom, ale zanechala organizáciu kvôli nezhodám so Svätou synodou, ktorá kňazovi zakázala byť v politickej strane.

… ale on bol stále zakázaný stať sa politickou stranou.V priebehu konfliktu medzi Ruskom a Ukrajinou, herec opakovane vyjadril súhlas s politikou DPR a LPR, za ktoré ho SBU zaradila do „čiernej listiny“ ľudí, ktorým nebolo umožnené vstúpiť do krajiny. Výsledkom bol zákaz vystavenia 71 filmov za účasti Okhlobystina na Ukrajine. V tom istom roku mal herec zakázané prekročiť hranicu s Lotyšskom a Estónskom, ale tentoraz dôvodom pre osobné sankcie boli jeho vyhlásenia proti homosexuálom (predtým Okhlobystin uviedol, že „homosexuáli by mali byť spálení v peciach“).

Okhlobystín a cirkevné relikvie Opakovane bol Ivan a jeho jednoznačne negatívny názor na homosexuálov a manželstvá rovnakého pohlavia kritizovaný aj doma. Verejnosť bola obzvlášť pobúrená listom Okhlobystina Vladimírovi Putinovi, v ktorom herec požiadal o návrat do trestného zákonníka článok o sodomii.

Osobný život Ivana Okhlobystina

V roku 1995 uzavrel Ivan Okhlobystin manželstvo s Oksanou Arbuzovou, kolegyňou v hereckom remesle, hviezdou maľby "Crash je dcérou Menty." Stretnutie budúcich manželov je často porovnávané s príbehom o známom Majstrovi a Margarite: rovnako osudné a náhle.

Ivan Okhlobystin a Oksana Arbuzova vo svojej mladosti Budúci manželia sa stretli na schodoch Domu kina počas filmového festivalu v Moskve. Dievča vyšplhalo po schodoch a Ivan kráčal k východu. Ich oči sa stretli, Okhlobystin sa pozrel na dievča a vbehol do dverí, ale len sa smial: „Budeš moja!“. „Večer sme sa s Ivanom stretli. Vzal moju ruku a už sa nenechal pustiť, “spomínala Oksana.

Stále šťastní manželia o desať rokov neskôr V tých rokoch bol obraz Ivana Okhlobystina, mierne povedané, ďaleko od obrazu slušnej hlavy rodiny. Zoznámte sa s rodičmi milovaného, ​​ukázal sa o polnoci, oblečený v špinavých teniskách, s harmančekom upnutým v zuboch. Vzhľad ženícha šokoval Oksanových rodičov, ale nakoniec očarujúci a erudovaný Ivan urobil dobrý dojem.

Okhlobystinove premeny: od chuligána až po príkladného muža rodiny Prípravy na svadobné oslavy tiež nešli bez mraku. Spočiatku manželstvo nemohlo formalizovať vzťah, pretože krátko pred stretnutím s Oksanou sa hooligan Okhlobystin dostal na políciu dokumentmi - musela počkať s manželstvom. Okrem toho mladí ľudia nemali ani peniaze na podanie žiadosti. Ale starý známy ženícha, Dmitrij Kharatyan, prišiel na záchranu, keď súhlasil so zamestnancami matriky. Svadobný obrad sa uskutočnil 4. októbra 1995. Mladých neboli trápne najlacnejšie prstene a oblečenie, rovnako ako značné množstvo dlhu stráveného na získanie Ivanových dokumentov z policajného zajatia.

Najdôležitejšou úlohou spoločnosti Okhlobystin je úloha otca, ktorá sa hneď po slávnostnom ceremoniáli rozhodla, že sa bez neúspechu stane samostatným hniezdom. Pár si prenajal malý dvojizbový byt na ulici Pervomayskaya a kúpil tri najpotrebnejšie veci v domácnosti: biliardový stôl, dekoračnú fontánu a plnokrvného psa.

Jeho manželka plne podporuje všetky iniciatívy Ivana a počas manželstva mali šesť detí: dvoch synov a štyri dcéry. Každé dieťa v rodine Okhlobystyn dostalo krásne tradičné ruské meno: Savva, Vasily, Evdokia, Barbara, Anfisa a John.

Ivan Okhlobystin so svojou ženou a deťmi

Ivan Okhlobystin teraz

Po dokončení "stážistov" herec pokračoval v práci na nových projektoch. V roku 2016 napísal scenár k filmu „Moth“ a zúčastnil sa natáčania drámy „The Bird“ v réžii Ksenia Baskakovej, kde Okhlobystin hral rockového hudobníka Olega Ptitsyna.

Ivan Okhlobystin so svojou rodinou