Alexey Serebryakov - životopis, fotografia, osobný život, rodina a deti, výška 2019

Anonim

Životopis Alexeja Serebryakov

Alexey Valeryevich Serebryakov je ruský herec, ktorý sa stal známym ako dieťa, po úlohe Dima Savelyev v televíznom seriáli „Večný hovor“. Na rozdiel od mnohých detských hercov úspešne pokračoval vo svojej kariére („Scarlet epaulets“, „The Last Escape“), bola filmovou hviezdou 80. rokov („Fan“, „Amusement of the Young“, „The Wedding is Accused“). S divákmi je dobre oboznámený s televíznymi reláciami a filmami „Penal Battalion“, „Gangster Petersburg“, „Escape“, „Leviathan“ a ďalšími pozoruhodnými filmami, ktoré sú v jeho filmografii viac ako sto.

Multifacetovaný Alexej Serebryakov

Detstvo a prvé úlohy

Alexey Serebryakov sa narodil 3. júla 1964 v inteligentnej metropolitnej rodine. Chlapec bol otec lietadla, jeho matka pracovala ako lekárka. Rodičia zohrali významnú úlohu vo vývoji svojej osobnosti a čo je najdôležitejšie, jasne dali najavo, že ostatným ľuďom by sa nemalo ublížiť, aby potešili svoj vlastný egoizmus.

Alexey Serebryakov hral prvú úlohu vo veku 13 rokov („Večný hovor“) Herec verí, že mal šťastné detstvo. Študoval dobre, ale bol skôr chuligánskym dieťaťom. Chlapec sa od svojich rovesníkov odlišoval tým, že chodil do hudobnej školy. Vedeli jeho rodičia, keď dali jeho synovi do triedy, ktorá by mala hrať rozhodujúcu úlohu v jeho živote?

Alexei Serebryakov ako dieťa (nakrútený z filmu „Scarlet epaulets“) Keď mal Lyoshe 13 rokov, novinár „Evening Moscow“ o svojej učiteľke podal správu. Článok bol vyzdobený obrazom učiteľa obklopeného študentmi. Noviny upútali pozornosť asistentov režiséra Valeryho Uskova a Vladimíra Krasnopolského, ktorí hľadali hercov pre televízny seriál „Večný hovor“. Ako sa zmenil Alexej Serebryakov: od detstva do roku 2017. Protagonistami drámy boli rodina Savelyevovcov. Režiséri sa domnievali, že mladý Serebryakov vyzeral ako herec Vadim Spiridonov, ktorý hral Fedora Savelyeva, a tento príbeh vyžadoval od chlapca hrať Dimku, syna Fyodora (Valery Khromushkin hral viac dospelých Dima Savelyev). Takže v roku 1977 sa Alexej prvýkrát objavil na scéne.

Záber z filmu "The Last Escape" Úspešný štart znamenal nasledovné práce: Kuzma z neskorého berry melodrama (1978), Alyosha od otca a syn dráma (1979), Vladimir Suvorov v dobrodružnom filme Scarlet epaulets (1979), Vitya Chernov z drámy "The Last Escape" (1980), toreadora Misha z hrdinskej komédie "Look Both" (1981).

Študentské roky

Po absolvovaní školy v roku 1981 sa mladý muž rozhodol vstúpiť na "Pike", ale, napodiv, od prvého momentu neuspel, napriek jeho pôsobivému zážitku. Po tom, čo si na všetko pľuvol, Alex odišiel do Syzranu, dostal prácu ako herec v miestnom divadelnom divadle za 70 rubľov mesačne. Na chvíľu žil v ošumelej ubytovni, dúfal, že prinesie ľuďom dobrých a večných, ale ako si herec pripomenul s miernym smútkom, provincia ho rýchlo umiestnila na svoje miesto.

„Zábava mladých ľudí“ (1986), jedna z prvých diel dospelého herca, po 8 mesiacoch sa vrátil do Moskvy a vyskúšal šťastie v prijímacej kancelárii Ščepky. Tentoraz sa mu podarilo vstúpiť. O dva roky neskôr prešiel na kurz Olega Tabakova na GITIS, ktorý absolvoval v roku 1986.

GITIS, skupina Alexej Serebryakov (horný riadok, prvý vľavo) Je všeobecne veril, že Serebryakov bol pozoruhodný hlupák a ženích ako študent. Súrodenci herca odhalili tento mýtus - nepil viac ako zvyšok, a uprostred búrlivých vášní na ich kurze (čo je len príbeh Olega Tabakov a Marina Zudina), Serebryakovove milostné záležitosti sa zdali nudné.

Herecká kariéra

Po ukončení štúdia pracoval Alexej asi päť rokov v divadle svojho mentora. V roku 1988 hral hlavnú úlohu v hre „Fedra“ od Romana Viktyuka na javisku Moskovského divadla Taganka. Pre túto „polo-gymnastickú inscenáciu“, ako ju nazvali novinári, pracoval niekoľko mesiacov na sile, plasticite a vytrvalosti, vďaka čomu mohol neskôr súhlasiť s úlohami, ktoré si vyžadovali dobrú fyzickú kondíciu.V roku 1991 sa Serebryakov rozhodol venovať kine a opustil „Snuffbox“, hoci bol Tabakovovi za všetko nesmierne vďačný.

Alexey Serebryakov v hre "Fedra" Ale na scéne sa cítil ako ryba vo vode. V roku 1986 označil novú, dospelú etapu svojej hereckej kariéry za úlohu futbalistu Subbotina zo spoločenskej drámy „Svadba je obvinená“, potom s úlohou Pankina z drámy „Fun mladých ľudí“.

Alexej Serebryakov vo filme "Obvinená svadba" V roku 1989, Alexej Serebryakov hral v akčnom filme "Fan" Vladimir Feoktistov, kde hral úlohu karate hráč Egor, Malysh. Film 25. v serebryakovskej filmografii bol veľmi úspešný a herec sám prijal podľa svojich výpočtov asi 10 ročných platov v divadle. Nemôže nič povedať o dôvodoch takejto živej odozvy - pre neho sa popularita „Fan“ stala prekvapením.

Mladý Alexej Serebryakov vo filme "Fan" Na natáčanie v druhej časti "Fan", herec bol ponúknutý kufor peňazí, ale pokračovanie skript bol oveľa nižší ako prvý film, takže Serebryakov bol nútený odmietnuť. Obrázok videl svetlo, Evgenia Dobrovolskaya a Oleg Fomin hral, ​​ale porovnanie s prvou časťou sa nedalo vyhnúť, a nie v prospech druhého. "Fan". Posledná scéna Ďalšia významná práca Serebryakov bola úloha seržanta Arsyonova v dráme „Afganská prestávka“ Vladimíra Bortka, ktorá bola venovaná dňom pred odchodom sovietskych vojsk z Afganistanu.

„Afganský uzol“ sa stal kultovým filmom generácie, po ktorom sa pokúsil v neobvyklom žánri komédie („Naked with a Hat, 1991), ale uvedomil si, že to nie je jeho. Vzhľadom k ostrým rysom tváre, nemôžem byť presvedčivo vtipné v bunke. V živote, pred priateľmi, môžem. Pre tento žáner nemám určitú filmovú genézu. Jedným z najpozoruhodnejších diel Serebryakov v 90. rokoch bola hlavná úloha v roku 1994 Hammer and Sickle social drama. Alexey sám bol nespokojný so svojou hrou vo filme a dokonca chcel požiadať režiséra, aby odstránil svoje meno z titulkov. Túto úlohu však získala cena festivalu "Kinoshok" za najlepšiu mužskú úlohu.

Scéna z filmu „Hammer and Sickle“ Pozoruhodná práca Alexeja Serebryakova z druhej polovice 90. rokov bola úlohou filmu „Testy pre skutočných mužov“ z roku 1998, kde hral Alexeyho špecialistu na špeciálne služby. Za túto prácu na festivale „Vivat, kino Ruska“ dostal cenu za najlepšiu mužskú rolu. V tom istom roku získal Serebryakov titul Čestného umelca Ruska.
Používajú ho milovníci žánru a horor „Ghoul“, v ktorom herec hrá brutálneho bojovníka proti zlým duchom. Alexey Serebryakov vo filme “Ghoul” V novom storočí sa začalo nové kolo popularity herca. Riaditeľ Vladimir Bortko schválil Serebryakov za úlohu právnika Olega Zvantseva v televíznom seriáli „Gangster Petersburg“. Tento film sa zúčastnili aj blízki priatelia Alexeja - Olga Drozdova a Dmitrij Pevtsov.

Na začiatku 2000s, Serebryakov hral v Gangster Petersburgu.V priebehu nasledujúcich rokov mal možnosť pracovať s mnohými známymi režisérmi. Hovoril srdečne o Jegorovi Konchalovskom („Antikiller 2“, „Útek“) - Serebryakov má rád svoju inteligenciu a oddanosť kinu.

V seriáli Escape zohral hlavnú úlohu Serebryakov, v roku 2005 sa Serebryakov objavil v „Hilarious Rocks“ (úloha obchodníka s drogami) v Alexejovi Balabanovom, v roku 2007 v Gruz 200, neskôr však priznal, že s režisérom sotva spolupracuje. príliš veľa rozdielu bolo v ich vízii stránky.

Balabanov a Serebryakov na súbore "Cargo 200". Tiež natáčal s Fyodor Bondarchuk ("9 Company", "obývaný ostrov. Boj"), Jurij Moroz ("Deti Vanyukhin"), Andrei Konchalovsky ("Glyanets"), Alexey Pimanov ("Muž v mojej hlave “), Alexandra Kott („ Diamond Hunters “) a mnoho ďalších režisérov.

Snímka z filmu „Obývaný ostrov. Boj "V roku 2010 získal Serebryakov titul ľudového umelca Ruska.

Presťahovanie sa do Kanady. Ďalšia kariéra

V roku 2012 sa Alexej Serebryakov a jeho rodina presťahovali do kanadského mesta Toronto. Herec nazval rast agresie a neznášanlivosti v Rusku, nepriaznivú sociálnu situáciu a nerešpektovanie právneho štátu zo strany orgánov ako motívu takéhoto rozhodnutia. „Človek musí žiť tam, kde dokáže realizovať to najlepšie,“ hovorí Alexey. Chcem, aby moje deti pochopili, že vedomosti, tvrdá práca môže byť ocenená, že nie je nutné tlačiť sa s lakťami, byť hrubý, byť agresívny a bát sa ľudí. Serebryakovova žena (viac o osobnom živote herca, pozri nižšie) je kanadský občan z Toronta. Stretli sa v Rusku a najstaršia dcéra herca sa narodila v rodnom meste svojej matky. Takže voľba novej rezidencie Serebryakov je celkom pochopiteľná.
Útokom pred vlasteneckými občanmi sa však nemožno vyhnúť. Leviathan obraz Andrei Zvyagintsev nalial olej na oheň, po ktorom Alexej Serebryakov bol označený za "zradcu". Rozhovor s Alexejom Serebryakovom o živote v Kanade Vo filme, nominovanom na Oscara a získal Zlatý glóbus, získal 11 nominácií na Niku a cenu na filmovom festivale v Cannes za najlepší scenár, Serebryakov hrá hlavnú úlohu - čestný pracovný mechanik z Nikolaja z provinčného mesta polárny kruh. Miestny úradník (Roman Madyanov) umiestnil svoje oko na svoju krajinu, ktorá sa rozhodla odobrať chutný pozemok bez ohľadu na cenu.

„Leviathan“: Alexej Serebryakov ako Nikolai Po premiére „Leviathan“ sa spoločnosť rozdelila do dvoch táborov: niektoré boli nadšené realizmom, s ktorými tvorcovia páskového páska vydávali ruskú realitu, iní boli rozhorčení: „Preháňané, škaredé rekvizity s morálnymi príšerami!“.

Foto zo streľby "Leviathan" Mimochodom, Serebryakov sám nepovažuje pohyb za prisťahovalectvo - chcela som len vedieť, aké to bolo žiť na inom, pokojnom a pokojnom území. Pokračuje v práci v Rusku a nevzdá sa ruského občianstva.
Takže v roku 2015 sa pripojil k obsadeniu detektívnej série „Metóda“ s Konstantinom Khabenskym a Paulinou Andreevovou, ktorí sa snažili o úlohu maniaka menom Shooter. V tom istom roku v Toronte, premiéra filmu "Clinch" Sergei Puskepalis, hrať Serebryakov.

V metóde Serebryakov hral maniak, v roku 2016 bol herec videný v seriáli „Náš šťastný zajtrajšok“ s Ilyou Noskovom a Olga Pavlovets a mládežníckou drámou „Quartet“ s Alexandrou Bortichovou.

Osobný život Alexeja Serebryakov

S jeho budúcou manželkou, kanadskou Máriou, sa Alexey stretol v polovici 80-tych rokov a navštívil spoločných priateľov v Rusku. Neskôr sa presťahovala do Kanady, kde sa vydala za inú. Koncom 90-tych rokov sa opäť stretli v Moskve, medzi nimi iskra a Mary sa čoskoro rozviedla s manželom.

Alexej Serebryakov so svojou ženou Alexey nemá žiadnych príbuzných, ale jeho nevlastnú dcéru Dariu a adoptívneho Daniila a Stepana považuje za svoju vlastnú. Všeobecne platí, že od veku 20 rokov, Alexey mal túžbu založiť rodinu a určite veľkú rodinu. Po svadbe s Máriou sa rozhodli vziať chlapca z detského domova - voľba padla na Danyu. Jeho mladší brat, Stepa, zostal v sirotinci a chlapec ho veľmi vynechal, takže rodina herca čoskoro mala iného člena.

Alexej Serebryakov má tri deti, ktoré spolu s Irinou Apeksimovou a Andrejom Smolyakovom pomáhajú sirotám - kolegovia založili charitatívnu nadáciu Time to Live. Je pravda, že herec sa nerozšíri o tejto strane svojho života, radšej nehovoriť, ale robiť.

Alexey Serebryakov teraz

V novembri 2017 sa uskutočnila dlho očakávaná premiéra série Dr. Richter. Jedná sa o domácu adaptáciu populárneho amerického televízneho seriálu "House MD" o geniálnom misantropickom lekárovi, ktorý, podobne ako orechy, klikne na zložité lekárske hádanky a nenávidí život. V pôvodnom dome hral britský Hugh Laurie, no, hlavná úloha v "Richter" šiel do Serebryakov. Jeho podriadení budú hrať Polina Chernyshov, Dmitrij Endaltsev a Pavel Chinarev.

Naša odpoveď na Dr. Gregoryho House Spolu s Jevgenijom Tkachukom sa Serebryakov objavil v tragikomédii „Ako Vitka Garlic vykonáva Lech Shtyra k domovu so zdravotným postihnutím“ ako osoba na plný úväzok, ktorá sa stretávala so svojím synom opusteným v detstve.

Aleksey Serebryakov - Lech Shtyr Dňa 30. novembra 2017 bola naplánovaná premiéra ruského fantastického trháku Legend of Kolovrat s Ilyou Malakovom ako Evpatiy Kolovrat a Aleksey Serebryakov ako Prince Yuri.
Ruské pozadie pomohlo čiastočne pomôcť Alexejovi získať úlohu v americko-britskom televíznom seriáli „McMafia“ (o živote syna ruskej emigrácie mafie). Koniec je naplánovaný na rok 2018. Stal sa tiež kľúčovou postavou v kanadskej dráme Jazyk.
Vo februári 2018 dal Serebryakov skvelý rozhovor Jurijovi Dudiuovi, v ktorom povedal, prečo sa sťahoval do Kanady, stav ruskej kinematografie a rozdiel medzi Rusmi a Američanmi. "Národná myšlienka Ruska: sila, arogancia a hrubosť," - povedal herec. Táto fráza bola dôvodom búrlivej verejnej diskusie. Niektorí kolegovia v dielni, napríklad Liya Akhedzhakov, podporovali Alexeyho, iní, vrátane Alexandra Pankratova-Chernyho, kritizovali jeho pozíciu. "Do Do": Alexey Serebryakov