Alla Budnitskaya životopis herečky, fotografií, detí a osobného života 2019

Anonim

Životopis Alla Budnitskaya

Detstvo a rodina Ally Budnitskaya

Alla Zinovievna Budnitskaya detstvo prešlo v Moskve na Arbate. Alla otec, stavebný inžinier, pracoval ako vedúci stavebného oddelenia. Matka pracovala ako administrátor v hoteli. Strýko budúcej herečky Jevgenij Maltsev prežil celý svoj život vo Francúzsku a spieval s Chaliapinom v Paríži.
Ako dieťa bola Alla škaredým dievčaťom s kanabisom a nikdy jej nebola venovaná pozornosť. Napriek tomu Alla snívala o tom, že sa stane herečkou, a jej túžba sa zintenzívnila, keď bola v povojnovom 47. roku moja matka pozvaná pracovať do Nemecka. Alla strávila celý svoj voľný čas v kine. Keď dievča študovalo v 9. ročníku, jej otec opustil rodinu. Pre Allu to bol veľký šok, keď ho zbožňovala.

Alla Budnitskaya vo svojej mladosti Dievča pomohlo vychovať jej tetu - sestry svojho otca, ktorí učili Allu všetky triky židovskej kuchyne. Dievčenská matka vo všetkých smeroch zabránila otcovým pokusom stretnúť sa so svojou dcérou, čo Allu ešte viac zatrvalo. Ťažké časy prišli do rodiny a moja matka musela robiť šitie. Čoskoro sa jej podarilo stať sa najlepšou krajčírkou v Moskve a zastrihla všetky celebrity hlavného mesta a Alla športovala medzi jej rovesníkmi v módnych šatách.
Keď dievča študovalo v 10. ročníku, bola pozvaná spolu so spolužiakmi do komparsu filmu „Certifikát o zrelosti“. Dokonca aj vtedy si Alla všimla režisérka, ktorá si zobrala detail. Potom sa dievča pevne rozhodlo stať sa herečkou a po absolvovaní školy odišla do školy VGIK a školy Shchukin.

Otázka náhody

Nehody majú vždy dôležitú úlohu v osude Ally Budnitskej. Po škole nezadala Alla ani VGIK, ani Šchukinovu školu. Zo zúfalstva, ako hovorí samotná herečka, išla do Inštitútu cudzích jazykov a úspešne absolvovala súťaž. Ale táto udalosť Alla vôbec nepotlačila. Na dni na konci dievča ležalo s otvorenými očami, vnímajúc neúspešný pokus stať sa herečkou, ako univerzálna tragédia.
To sú tri roky štúdia. Inlaz študent Alla Budnitskaya, čaká na autobus na autobusovej zastávke, nečakane stretol s Alexandrou Lyapidevskaya - manželka herca Anatoly Kuznetsov. Mladá žena sa priblížila k dievčaťu, predstavila sa a povedala, že každý vo VGIK ľutuje, že neprijali tú dobrú dievčinu a chceli by ju nájsť.
Lyapidevskaya navrhla, aby sa Alla pokúsila vstúpiť do VGIK. Alla sa rozhodla skúsiť svoje šťastie a hneď bola pozvaná do tretieho kola. Ak sa toto stretnutie nestane na autobusovej zastávke, Alla Budnitskaya by sa nestala herečkou.

Kreativita Alla Budnitskoy v divadle a kine

Keď Alla Budnitskaya začala študovať na VGIK, začala úplne iný život. Úžasní učitelia G. Kozintsev a S. Skvortsov učili svoje herecké schopnosti. Jediná vec, ktorá trápila mladú herečku, bola skutočnosť, že bola pozvaná výlučne do role spoločenských levíc, princezien, prázdnych krás a dám, hoci Alla snívala o tragifarce. Budnitskaya bola schopná uspokojiť svoje herecké ambície len v televízii, kde si zahrala všetky klasiky od Shakespeara do Dostojevského. Alla Budnitskaya zdieľala ženské tajomstvá Alla Zinovievna hral v epizódach. Má rada roly postavy. Takže vo filme „Dobrá povaha krásy“ herečka vôbec nepoužíva make-up, hrá „šedú myš“ a na obrázku Alexandra Muratova hrá dobre upravenú starú ženu, ktorá zomrie v ráme a zachová si všetku jej stotročnú krásu.
Dnes, herečka je odstránená hlavne v seriáli, z ktorých najúspešnejšia zvažuje seriál "On Knives". Za hlavnú úlohu v tejto sérii na filmovom festivale Dombay získala cenu.
Kvôli svojej znalosti cudzích jazykov bola Alla Zinovievna zastrelená nielen doma. Zahrala vo filmoch francúzskych režisérov "Žena vo vetre" a "Šťastie". Vo filme Žena vo vetre hral Budnitskaya s Jamesom Thierre, vnukom Charlieho Chaplina. Herečka hrala asi päťdesiat rolí vo filmoch a filmoch, z ktorých najznámejšie sú: „Ideálny manžel“, „zločin Pána Arthura“, „Žena, ktorá spieva“, „Stanica pre dvoch“, „Gobsek“.
Alla Zinovievna nie je len herečka, je tiež hostiteľom populárnych televíznych programov: „Ženy bez života“, „Kulinárske veci“, „Domov Alla Budnitskej“, všetky tieto programy sa týkajú pohodlia domova, rodiny, detí, tajomstiev varenia židovských jedál. , o tom, ako po mnoho rokov zostať zaujímavou a atraktívnou woman.Cutlets z knihy Alla Budnitskaya Alla Budnitskaya knihy "Chutné spomienky" bola nedávno publikovaná Kniha sa skladá z pätnástich krátkych poviedok o varení, o priateľkách herečky ao živote Ally Zinovievna.

Alla Budnitskaya v temperamentných 90. rokoch

Začiatkom 90-tych rokov kino prestalo strieľať a mnohí herci boli bez práce. Tento osud neprejdil a Alla Budnitskaya. Herečka nezúfala, ale pripomenula si lekcie šitia svojej matky, začala šiť a pliesť exkluzívne veci, predávať ich za pomoci priateľov v New Yorku av Paríži.
Spolu so svojím spolužiakom Mišou Sadkovichom začala zakladať reštauračný biznis. Alla Budnitskaya, generálna riaditeľka reštaurácie Babička, pôvodne vykonávala funkcie dodávateľa aj kuchára. Nezamestnaní televízni redaktori a zvukoví technici pracovali ako umývačky riadu a čističe v reštaurácii.
Výsledok nebol dlho očakávaný. Reštaurácia sa stala veľmi obľúbenou. Veľa slávnych osobností tu bolo: Nastya Masha Vertinsky, Andrei Konchalovsky a Nikita Michalkov, Jurij Nikolajev. V neskoršie postavenej špičkovej francúzskej reštaurácii oslavovali Philip Kirkorov a Alla Pugacheva svoju angažovanosť. Táto práca umožnila dokončiť výstavbu vidieckeho domu, o ktorom sa herečka a jej manžel, režisér Alexander Orlov, už dlho snívali.

Priateľstvo v živote Ally Budnitskej

Priateľstvo v živote herečky zaujíma osobitné miesto. Alla Zinovievna, ktorá sa s priateľmi Leah Akhedzhakovou a Svetlanou Nemolyaevovou zoznámila s filmom „Garage“, si s nimi stále udržuje priateľské vzťahy. S Liou Akhedzhakovou dokonca postavili dom pre dvoch. Známy Vasily Lanovoy, Olga Aroseva, Gavriil Popov a Irina Kupchenko sú ich priatelia a susedia. Alla Budnitskaya a Svetlana Nemolyayeva mali veľa náhod. Obaja manželia Alexandra Sergeyevičová podpísali v jednom registračnom úrade pár rokov, jeden deň a jednu hodinu. Po tomto objave, Alla Budnitskaya so svojím manželom, Alexandrom Orlovom a Svetlanou Nemolyaevovou, spolu s Alexandrom Lazarevom, spoločne oslavovali svadby, striebro aj zlato.

Osobný život Ally Budnitskej

S manželom sa Alla stretla ako študentka na VGIK. Študovali sme spolu na hereckom oddelení Kozintsev. Po prvom kurze spolu išli do panenských krajín. Tam zorganizovali propagandistický tím.

Teraz sú populárne recepty od Ally Budnitskaya, metropolitná vec, Alla okamžite ocenila jednoduchého sibírskeho chlapca a zamilovala sa do neho. Zo študentskej lavice sú spolu, napriek tomu, že nemajú vlastné deti. Alla Budnitskaya často hral vo filmoch svojho manžela, scenáristu a režiséra Alexandra Orlova.
Koncom 70. rokov tragicky zahynula priateľka Ally Zinovievny, herečka Mikaella Drozdovskaya, ktorá je známa filmami „Dobrovoľníci“ a „Sedem opatrovateľiek“. Pár hercov prijal a vychoval dcéru zosnulého priateľa Dasha, ktorý sa tiež stal herečkou. Dasha vyrastala, vydala sa. Jej manžel je slávny herec Alexander Aleinikov. V mladej rodine sú dve deti - Sasha a Dasha. Alla Zinovievna a Alexander Sergeevich sa nestarajú o svoje vnúčatá a deti.