Tarifa "Kombinuj! Pre svoje" MegaFon: popis

Anonim

"Spojiť! For Your Own” od MegaFon je riešením pre najnáročnejších predplatiteľov. Obsahuje veľký balík minút, dva neobmedzené internety a vyše dvesto televíznych kanálov. Prečítajte si podrobný popis tarify, ktorý zostavili naši odborníci. Povieme vám o funkciách fakturácie a postupe pripojenia.

Popis tarify

Tarifný plán „Kombinujte! Za svoje“ je balík služieb maximálneho objemu.

Mobilné pripojenie

Mobilná komunikácia v tarife je reprezentovaná:

  • Neobmedzený internet bez dopravných obmedzení;
  • S balíkom 2000 minút v rámci Ruska – volajte na akékoľvek ruské mobilné a pevné čísla;
  • Intranet neobmedzený na všetky mobilné telefóny MegaFon v krajine.

Volania cez balík na miestne mobilné čísla stoja 2 ruble/min, na miestne pevné linky - 3 ruble/min, medzimestské hovory v rámci Ruska - 3 ruble/min. Aby ste ušetrili peniaze, poskytujú sa ďalšie 40-minútové balíčky za 65 rubľov / každý - pripojte ho cez svoj osobný účet.

Účastnícky poplatok v rámci tarify „Kombinujte! Pre vlastné“ je 1500 rubľov/mesiac. V prvom mesiaci sa poplatok za predplatné odpočíta v dvoch rovnakých častiach – prvý deň po pripojení a dva týždne neskôr. Od druhého mesiaca sa odpočítavanie uskutočňuje mesačne – v deň pripojenia k sieti.

Vysokorýchlostný domáci internet

Nový tarifný plán poskytuje predplatiteľom internetový kanál so šírkou pásma 300 Mb/s. To stačí pre všetky potreby, aj keď pripojených k domácemu routeru niekoľko notebookov, tabletov, smartfónov, inteligentných zariadení a iných gadgetov naraz. Neexistujú žiadne dopravné obmedzenia. Spojenie je realizované pomocou dvoch technológií – Ethernet a Docsis. Maximálnu prístupovú rýchlosť je možné dosiahnuť iba cez Ethernet.

Digitálna televízia

Televíziu v rámci MegaFon TV predstavujú štyri balíčky:

  • „Maximum“ – 199 kanálov rôznych tém, od správ po hudbu a kino;
  • "Basic" - pripája sa súčasne s "Maximum", zahŕňa 28 kanálov (z ktorých 20 je povinných federálnych);
  • "Detské" - veľký výber kanálov pre deti a ich rodičov (kreslené filmy, detské filmy, vzdelávacie a vzdelávacie programy);
  • "18+" – výber kanálov výhradne pre dospelé publikum.

Pri pripájaní tarify odporúčame použiť funkciu "Rodičovská kontrola" - zabráni neplnoletým deťom sledovať kanály pre dospelých.

Ako sa pripojiť

Žiadosť o pripojenie sa odosiela na webovú stránku MegaFon - uveďte v nej adresu bydliska a kontaktné údaje. Špecialisti poskytovateľa objasnia technickú realizovateľnosť pripojenia a odpovedia na žiadosť. MegaFon spája predplatiteľov z miest, kde Net By Net Holding LLC prevádzkuje domáci internet - sú to Moskva, Petrohrad, Rostov na Done, Belgorod, Kaliningrad, Nachodka, Volgodonsk, Zelenograd, Nový Urengoj, Čeboksary a mnoho ďalších. Skontrolujte zoznam miest na webovej stránke MegaFon - môže sa zmeniť. Pripojenie a konfigurácia až 5 kusov zariadení - zadarmo.

Ako vypnúť

Odpojenie sa uskutoční ukončením zmluvy v kanceláriách MegaFon. Adresy špecifikujte zavolaním na horúcu linku 0500. Účastník musí tiež vrátiť prenajaté zariadenie – je majetkom poskytovateľa. Posledným krokom je výber iného tarifný plán pre telefón.

Ďalšie možnosti

Pre predplatiteľov programu „Kombinujte! K dispozícii sú tri možnosti prenájmu vybavenia:

  • "Prenájom Wi-Fi routera (100 Mbps)" - K dispozícii je router FR100-1 so štyrmi anténami a portom USB na pripojenie médií a 4G modemov. Rýchlosť portu - až 100 Mbps. Predplatné sa neplatí;
  • "Prenájom smerovača Wi-Fi (1 Gbps)" - poskytuje sa smerovač FR1000-1 s podobnými vlastnosťami. Rýchlosť portu - až 1 Gbps. Poplatok za predplatné – 88 rubľov mesačne;
  • "Prenájom set-top boxu" - k dispozícii je set-top box s pauzou, pretáčaním a nahrávaním, ako aj rodičovská kontrola a diaľkové ovládanie Bluetooth. Sieťové pripojenie - cez kábel alebo cez Wi-Fi. Bez poplatku za predplatné.

Na dosiahnutie maximálnej rýchlosti budete potrebovať router s 1 Gbps portami – kúpte si ho sami alebo si ho prenajmite od MegaFonu. Predplatitelia Net By Net so starými set-top boxmi si musia prenajať nový set-top box. Pri použití nového set-top boxu je potrebné aktualizovať softvér – vykoná to sprievodca pri pripájaní.

Tarifný plán „Kombinujte! Za svoje“ – riešenie pre podnikateľov a veľké rodiny. 2000-minútový balík znamená viac ako hodinu hovorov denne a výkonný internetový kanál vám umožní rýchlo sťahovať ťažké súbory a okamžite aktualizovať online hry.